petak, 27. siječnja 2017.

The ONE Contouring kit [RECENZIJA]

Krajem prošle godine javila mi se jedna gospođa koja radi u Oriflameu i rekla da im se jako sviđa moj blog i ponudila mi je da uzmem jedan Oriflame proizvod na testiranje. Odluka je pala na njihov novitet, a to je The ONE Contouring kit. Ovim putem želim joj se zahvaliti na pruženoj prilici da testiram proizvod.

Contouring kit je iz The ONE kolekcije, dolazi u ljubičastoj kartonskoj kutijici, osiguran je zaštitnom folijom tako da možete biti sigurni da se proizvodu nije dogodilo ništa prilikom transporta. Sama ambalaža proizvoda također je ljubičaste boje, s velikim zlatnim logom. Lagano se otvara, zatvara se na klik i ako ju držite u kutijici u kojoj je došla neće vam se otvoriti u kozmetičkoj torbici ili potrgati. Na stražnjoj strani proizvoda nalazi se slika kako nanositi pojedini proizvod na lice.


Dolazi u pakiranju od 13,1 g i najbolje bi ju bilo potrošiti do 07/19. Dolazi samo u jednoj nijansi.
Paleta sadrži bronzer, highlighter i rumenilo. Smatram da je ova paleta namijenjena za početnike i osobe svjetlije puti. Meni osobno je malo presvijetla, ali za ove zimske mjesece kada je potrebno dodati toplinu licu, a niste fan oštrih kontura nego prirodnog izgleda, bit će vam odlična. Pigmentiranost je solidna, nešto slabija u odnosu na Makeup Revolution Contouring paletu koju već imam u kolekciji. 


Sviđa mi se to što su i bronzer i rumenilo mat, ne sadrže dodatan shimmer, a highlighter daje prirodan glow licu. Rumenilo mi je puno bolje od onoga u MUR paleti jer ne sadrži nikakve dodatne boje već je mat. Jedina mana je ta da je dosta svijetle nijanse pa vam ga treba nešto više da se "zarumenite" nego kod drugih rumenila.


Na meni izgleda dobro, lako se blenda, a na licu traje koliko i sama podloga. Kombiniram obje palete te tako upotpunim look. Ukoliko ste početnik i tražite nešto što nije prenapadno, a može se nadograditi na licu, preporuka za ovu paletu!


Za završni dojam, prednost je ta da su i bronzer i rumenilo mat i da rumenilo ne sadrži nikakve druge primjese boja. Odlična paleta za početnike.
Nedostatak je taj što dolazi u samo jednoj nijansi i to onoj za najsvjetliju put te što je pigmenitaranost nešto slabija u odnosu na MUR paletu za konturiranje.

OCJENA: 4/5

***

Volite li i vi konturirati lice ili ste više za prirodan izgled? Jeste li možda isprobali koju paletu za konturiranje?

*PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar