petak, 2. prosinca 2016.

Hello December darivanje [FACEBOOK]

Stigao je prosinac! Najljepši mjesec u godini :) Mjesec ljubavi,okićenih božićnih drvca, šarenila lampica, snijega (nadamo se) i darivanja! Ovoga puta donosim vam pregled proizvoda koje možete osvojiti u darivanju na mojoj Facebook stranici T's Little Secrets, pa ukoliko niste, brzo na FB, lajkajte, shareajte i komentirajte, meni to puno znači. <3




Prvi od 3 Oriflame proizvoda koje možete osvojiti je predivna Spiced citrus krema za ruke koja dolazi u pravom božićnom pakiranju. I sama krema je narančaste boje, odličnog mirisa i još bolje teksture, lako maziva i brzo se upija. Dolazi u pakiranju od 75 ml. 

Drugi proizvod je također iz Spiced citrus linije, a to je sapun. Sapun dolazi u setu s kremom za ruke, isto je predivnog citrusnog mirisa. I sapun i krema su obogaćeni mirisom mandarine, cvijeta naranče i cimeta. Sapun dolazi u količini od 75 grama.

Zadnji Oriflame proizvod je Nature Secrets Hot Oil za suhu i oštećenu kosu. To je kura koja se drži na kosi 1 minutu i koja pospješuje obnovi kose. Sadrži pšenicu i kokosovo ulje. Dolazi u pakiranju od 15 ml.





Slijedeći proizvod je Maybelline Color Show lak za nokte u nijansi 749 Electric Yellow. Lak je divne žute boje, odličan za ljeto i ljetne mjesece ili ako želite sivilo zime razvedriti jarkim bojama. Lak se brzo suši, u 60 sekundi, a količina mu je 7 ml.

I zadnji proizvod je također namijenjen za nokte, a to su dva paketića vodenih naljepnica. Jedne su prave božićne, a druge više za djecu i mlađi uzrast. U svakom paketiću dolazi po 20 naljepnica.





Svi proizvodi dolaze na vašu kućnu adresu u predivnoj kutijici sa zvjezdicama i s dvije vrećice po tri uzorka parfema. 






Zaigrajte ukoliko još niste! :) <3 Čitamo se!

***

*svi proizvodi za ovo darivanje kupljeni su vlastitim novcem i kao takvi zadržavam pravo na vlastito misljenje kao i u svakom postu
**ovo darivanje nije pokrenuto od strane Facebooka i ono nema nikakve veze s njim




Broj komentara: 10: