utorak, 6. lipnja 2017.

ORIFLAME | Volare Gold [RECENZIJA]

Kako ste mi danas šminkoljupci? Muku mučim kako predstaviti i opisati neki miris. Prvi puta pišem recenziju parfema i jednostavno je teško odabrati prave riječi i epitete kojima bi vam dočarala kako nešto miriši, pogotovo dok je miris očaravajuć kao ovaj. 
Pišem vam o jednom parfemu koji sam dobila od Oriflamea na predstavljanju nove brand ambasadorice na kojem sam prisustvovala. Ako niste vidjeli taj post, sastoji se od dva dijela, a možete ih vidjeti klikom na linkove (pt. 1 & pt. 2). 
Riječ je o Volare Gold parfemskoj vodi, u posebnom i specijalnom zlatnom izdanju povodom 50. obljetnice postojanja Oriflame kompanije. 


"Volare Gold parfemska voda je moderna interpretacija ruže, s prekrasnom ružom Grand Amour u čudesnom srcu. Miris se otvara blistavim notama sočne baršunaste breskve. U srcu mirisa gospodari nota ruže Grand Amour prije nego se razbudi slasna osnova mirisa koja očarava senzualnim naletima slanog karamela."

Miris je lagan i osvježavajuć. Svidio mi se na prvu, a i samo pakiranje je doista luksuzno. Patim na lijepa pakiranja, pogotovo kod parfema. Bočica je u obliku ruže, cijela u zlatnom te to pokazuje koliko Oriflame drži do izgleda njihovih proizvoda. Voća nota breskve osjeti se odmah na početku kada parfem nanesete na kožu, no kasnije, s vremenom taj miris prerasta u cvjetni gdje se osjeti miris najljepše ruže na svijetu. 


Upravo je ruža Grand Amour inspirirala kreatoricu mirisa Evelyne Boulanger da kreira ovaj parfem. Iako bočica djeluje dosta malo, u njoj se krije 50 ml mirisne tekućine koja se na koži osjeti 4-5 sati, a na odjeći i duže. 

Ovo je definitivno najljepši parfem koji imam u kolekciji, drago mi je da sam ga imala priliku isprobati i svakako vam preporučujem kupnju! Cijena ovog parfema je 269,90 kn, no često se može pronaći i na sniženju u katalogu. Naručiti ga moežte preko službene Oriflame stranice ili preko neke Oriflame djevoke koja se bavi kataloškom prodajom u vašoj blizini.




***

Jeste li već isprobali ovaj parfem? Volite li voćno-cvjetne mirise ili ste ipak za one s drvenastim notama?

*PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar