srijeda, 19. listopada 2016.

The ONE Lip Sensation Matte Mousse [RECENZIJA]

Dolaskom noviteta na tržište Oriflame je izbacio jednu senzaciju pod imenom The One Lip Sensation Matte Mousse. Iako su ruževi izašli na tržište još početkom proljeća nijanse i matte efekt koji je i ove godine totalni „must have“, idealni su i za ove kišne jesenske dane da upotpune svaku kombinaciju. Matte mousse tekući ruževi dolaze u 10 nijansi dok onaj koji se nalazi u mojoj kolekciji dolazi u najtamnijoj nijansi 32257 Boysenberry.



Prilikom samog nanošenja ruža, uz pomoć posebnog aplikatora koji izgleda poput spužvice u sjajilu, ruž se ravnomjerno nanosi na usne, od ruba do ruba bez mrljanja i pogrješaka. Ambalaža je čvrsta, savršeno stoji u ruci i zatvara se pomoću zavrtanja te možete osjetiti klik i tako nema straha da će vam se u torbi ili nesseseru otvoriti i razliti. 

Postojanost je srednja do jaka, pigmentiranost ruža je odlična te vam je dovoljan jedan sloj da usne budu popunjene. Ruž se može nadograđivati, ne sakuplja se na krajevima i na usnama drži solidnih 4 sata, te ga je nakon toga potrebno popraviti.




The One Lip sensation nije težak na usnama, naprotiv, stapa se s cijelim make up-om i osjećaj koji nakon njega imate su predivne glatke usne u najdražoj vam nijansi.

Jedini minus koji ovaj ruž ima, ali i to nije neka velika zamjerka jest ta da za ovaj ruž morate prije samog nanošenja imati glatke usne, bez ispucanih dijelova, prije mazane balzamom ili pilingom jer će vam se u protivnom ruž uvlačiti u te ispucale dijelove i neće izgledati lijepo. Redovna cijena ovih ruževa je 89,00 kn, dok ih u katalogu 15 koji kreće idući utorak možete pronaći za 67,90 kn. 








***


Jeste li isprobale već koji Oriflame-ov proizvod? 
Ako jeste, kako ste zadovoljne kvalitetom?



*ruž je kupljen vlastitim novcem te tako zadržavam pravo na iskrenu recenziju kao i u svakom članku

1 komentar:

  1. da, imala sam 2 takva ruža, crveni i narančasto-koraljni. taj zadnji sam proslijedila dalje jer mi nije odgovarao,a crveni je ok.
    na mojim usnama se taj narančasti trusio i nikako se nije mogao nadograditi-koma

    OdgovoriIzbriši